AQUA Миргород взяла участь у виставці-конференції Food&NonFoodMaster&CatMаnMaster-2024

У Києві 18-19 квітня відбулась XV Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2024, та VII всеукраїнська практична конференція для керівників закупівель та категорійних менеджерів CatMаnMaster-2024.

У конференції взяли участь понад 400 ТОП-менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж та компаній-постачальників, серед учасників буде і виробник мінеральних вод Aqua Миргород зі своєю брендовою продукцією — природною мінеральною лікувально-столовою антипохмільною водою Aqua Миргород DETOX.

Як повідомляють організатори конференції, мета виставки цього року — поліпшення та заповнення прогалин в асортименті забезпечення продуктами харчування населення України, за рахунок визначення переліку категорій потреби мереж та пошуку під них українських виробників, а також створення умов укладання контрактів на постачання продуктів харчування на основі серії переговорів між мережами, дистрибуторами і виробниками.

Сподіваємось, що ви встигли знайти наш стенд Aqua Миргород та скуштedfnb Aqua Миргород DETOX.

Ultramarket, АЗС ОККО та Сільпо: Де можна придбати Aqua Миргород DETOX
Компанія Aqua Миргород продовжує розширювати мережу реалізації природної мінеральної лікувально-столової води Aqua Миргород DETOX
Детальніше
Aqua Миргород виступила водним спонсором на благодійному Кубку для збору коштів на допомогу українським військовим
4 травня, у Спорткомплексі «Меридіан», пройшов Кубок з футболу 5х5, організований благодійною організацією Гуркіт, де компанія Aqua Миргород виступила водним спонсором.
Детальніше
Aqua Миргород DETOX можна придбати в Мегамаркеті
Детальніше
Вийшов відеоролик «Aqua Миргород Detox. Заряджений життям»
Компанія Aqua Миргород представила свій новий відеоролик «Detox заряджений життям», який акцентує увагу на фундаментальній ролі води в нашому житті.
Детальніше
Мінеральна природна вода Aqua Миргород Detox з'явилась у кліпі українського співака Нікіта Кісельова «Джульєтта»
У новому музичному відео відомого українського артиста Нікіти Кісельова на пісню «Джульєтта» з'явився природній та корисний реквізит — мінеральна природна вода Aqua Миргород Detox.
Детальніше
Відродження заводу та мінеральна вода природного походження: історія створення Аqua Миргород
Ще за радянських часів завод Aqua Миргород був відомий, але не як завод із виробництва мінеральних вод, а як масштабне виробництво гірчиці. Проте у 90-х лінії було закрито, а сам завод законсервовано до 2023 року.
Детальніше
В Україні після 20-річного простою почав працювати завод із виробництва мінеральної та питної води Аqua Миргород
В Україні після понад 20-ти річного простою почав працювати завод із виробництва мінеральної та питної води Аqua Миргород.
Детальніше
Aqua Миргород у колаборації з Національним музеєм Тараса Шевченка відсвяткували День народження українського митця
До Дня народження Тараса Шевченка Aqua Миргород створила унікальний мерч — еко-сумки із зображенням митця та природної мінеральної лікувально-столової води Aqua Миргород DETOX
Детальніше
Aqua Миргород DETOX доступна у Idealist Coffee
Детальніше
Aqua Миргород DETOX доступна в мережі супермаркетів Ультрамаркет
Детальніше