Aqua Миргород випустила новий відеоролик «Aqua Миргород Detox. Вода що має значення»

Aqua Миргород випустила новий відеоролик «Aqua Миргород Detox. Вода що має значення». Відеороботою ми ще хочемо нагадати споживачам, що мінеральна природна лікувально-столова вода Aqua Миргород Detox буквально є природою водою, без штучної мінералізації.

Вода допоможе відновити водний баланс після фізичних навантажень, врятує від алкогольної інтоксикації, отруєння, спраги, діареї та рекомендована до вживання при порушеннях функцій печінки та жовчного міхура.  

Подивитись відео можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=FdoS3eUyDjg.

Нагадаємо, що завдяки оптимально збалансованому складу мікроелементів AQUA Миргород Detox ефективно виводить токсини, відновлює та підтримує водно-електролітний баланс, додає енергії та поліпшує загальний стан організму людини.

Ultramarket, АЗС ОККО та Сільпо: Де можна придбати Aqua Миргород DETOX
Компанія Aqua Миргород продовжує розширювати мережу реалізації природної мінеральної лікувально-столової води Aqua Миргород DETOX
Детальніше
Aqua Миргород виступила водним спонсором на благодійному Кубку для збору коштів на допомогу українським військовим
4 травня, у Спорткомплексі «Меридіан», пройшов Кубок з футболу 5х5, організований благодійною організацією Гуркіт, де компанія Aqua Миргород виступила водним спонсором.
Детальніше
Aqua Миргород DETOX можна придбати в Мегамаркеті
Детальніше
Вийшов відеоролик «Aqua Миргород Detox. Заряджений життям»
Компанія Aqua Миргород представила свій новий відеоролик «Detox заряджений життям», який акцентує увагу на фундаментальній ролі води в нашому житті.
Детальніше
Мінеральна природна вода Aqua Миргород Detox з'явилась у кліпі українського співака Нікіта Кісельова «Джульєтта»
У новому музичному відео відомого українського артиста Нікіти Кісельова на пісню «Джульєтта» з'явився природній та корисний реквізит — мінеральна природна вода Aqua Миргород Detox.
Детальніше
Відродження заводу та мінеральна вода природного походження: історія створення Аqua Миргород
Ще за радянських часів завод Aqua Миргород був відомий, але не як завод із виробництва мінеральних вод, а як масштабне виробництво гірчиці. Проте у 90-х лінії було закрито, а сам завод законсервовано до 2023 року.
Детальніше
В Україні після 20-річного простою почав працювати завод із виробництва мінеральної та питної води Аqua Миргород
В Україні після понад 20-ти річного простою почав працювати завод із виробництва мінеральної та питної води Аqua Миргород.
Детальніше
Aqua Миргород у колаборації з Національним музеєм Тараса Шевченка відсвяткували День народження українського митця
До Дня народження Тараса Шевченка Aqua Миргород створила унікальний мерч — еко-сумки із зображенням митця та природної мінеральної лікувально-столової води Aqua Миргород DETOX
Детальніше
Aqua Миргород DETOX доступна у Idealist Coffee
Детальніше
Aqua Миргород DETOX доступна в мережі супермаркетів Ультрамаркет
Детальніше